COCONUT BUTİK PASTA - KURABİYE BLOGU TASARIMI VE KARTİVİZİT - LOGO TASARIMI


Coconut Butik Pasta ve Kurabiyeler blogunun sahibesi Sevgili Evrim bana İzmir'den ulaştı.
İçeriğinde Coconut'lar olan sade bir blog ve bloga takım kartvizit - logo tasarımı istedi. Bende ona pembe ve açık mavi yeşil tonlarında sade,anlaşılır kullanımı kolay bir blog ve blogumuza uyumlu kartvizit ve logo tasarımı hazırladım.
Blogumuzun tasarımının tamamını görmek ve siteye katılmak için aşağıdaki bağlantıya tık tık:)



4 yorum

  1. kübraa ben yine burdn yazmk zornda kaldm yognluktn maillerne bakamıyosn yaa o yüzdn.. ya ben çok merk ettm ne aşamadsn diye.. başlamşsndr sanırm.. sakın rahat vermiyo die düşünme nolur asla öle deil ben sadece heyecnlıym.. sen siteyi bana teslm ettgn an işe başlıycm onun heyecnını yaşıyorm.. o yüzdn çok merklanyrm.. sen anlıyosndr beni ztn.. hangi aşamadsn.. bi de yapım aşaması tahmnen bir haftamıydı? çoookk merk ediyorumm:)))seni buldgm için şu tasarmlarnı gördgm için içim çok rahat zatn.. benmki sadece sabırsızlık işte:)) sende bana hak ver:))) bahar:)

    YanıtlaSil
  2. Merhaba,

    Hazırladığınız bloglar çok güzel ve bende yaptırmayı düşünüyorum ancak daha önce size gerek buradan gerekse e-postanızdan mesaj iletmeme rağmen herhangi bir geri dönüş alamadım. Teşekkürler.

    YanıtlaSil
  3. Gerçekten çok tatlı çalışmalar yapmışsınız benim blogumun da böyle bir şeye ihtiyacı var :) Blogum biraz daha tanındıktan ve içeriği genişledikten sonra bende sizle iletişime geçeceğim :)

    YanıtlaSil
  4. özel:bende tasarım yaptırmak ıstıyorum bella bana söz vermıstı ıkı sene once ama hala cok yogun galıba:)cok opuyorum ,sevgıler...

    YanıtlaSil